Servicii Cabinet Psihologic Bucuresti

Toate serviciile oferite de Cabinet Psihologic Bucuresti se gasesc in pagina dedicata. Acceseaza pagina de Servicii Cabinet Psihologic Bucuresti

www.cabinet-psihologic-bucuresti.comConsilierea PSIHOLOGICA

Se adreseaza exclusiv persoanelor care se gasesc intr-un moment limită al existentei lor.

Subiecti ce au nevoie de o indrumare corecta pentru a isi regăsi echilibrul in raport cu evenimentele de viata in care se regasesc.

Consilierea psihologică (formă de interventie psihologica) implică o actiune concentrată, de tip evolutiv, sustinută, prin intermediul careia subiectul este incurajat să se descopere si să se accepte, găsind modalitati noi de solutionare a problemelor si neintelegerilor cu care se confruntă.

Diagnostic si Solutionare

  • Anxietate – Recunoasterea si Solutionarea Anxietatii indiferent de subiect

  • Atacuri de Panică – Recunoasterea si Solutionarea atacurilor de panica indiferent de subiect (si/sau a surselor atacurilor de panica)
  • Depresie – Recunoasterea si Solutionarea depresiei indiferent de subiect (si/sau a surselor depresiei)
  • Tulburari afective – episoadele afective (episodul depresiv major, episodul maniacal, episodul mixt si episodul hipomaniacal).

DIAGNOSTIC SI EVALUARE CLINICA

Stimati cititori si cautatori ai unui Cabinet Psihologic in Bucuresti, Psihologia Clinica studiază, prin instrumente specifice, factorii psihologici implicaţi în starea de sănătate mentala.