Discutii Dificile workshop lunar Radu Leca

#Workshop elaborat special pentru părinți si copii, pus in scenă in mediu controlat din anul 2012.

https://www.facebook.com/psiholog.radu.leca/videos/2004529233157755/

Psiholog Radu Leca propune public seria de seminarii lunare denumite “Discutii DIFICILE”. Evenimentele sunt realizate pentru a sprijini și educa familile ce au cel putin un membru bolnav, trec printr-un divort sau… moarte.

Workshopurile sunt realizate cu titlu gratuit din respect si consideratie pentru familile ce suferă.

Workshopurile “Discutii Dificile” reprezintă un mod minunat de interacțiune, In cadrul unui spatiu sigur si respectat oamenii se unesc și discută despre moarte, boală, divorț(în prezența psihologului).

Doamnelor si domnilor participanti, la workshop, vă rog să țineți cont de religia si sexualitatea tuturor participanților. Workshopul este creat pentru oameni ce au nevoie de ajutor de specialitate. Concluzile specifice (personale) trebuie să vă rămână exclusiv dvs.

In ultimii ani, am descoperit că mulți subiecți nu doar că isi doresc să împărtășească sentimentele(cu familia sau apropiatii) în ceea ce privește moartea iminentă, boala sau divorțul ci sunt si dornici să învețe, 1×1, tot ceea ce pot pentru ca:

A. alegerile personale să fie realizate in cunoștință de cauză
B. ceea ce vorbesc să nu rănească

Evenimentele “Discuții Dificile” vor fi realizate in tara si in mod special in Capitală. Discuțiile vor avea loc lunar, timp de 2h si vor fi 100% gratuite.

Scopul declarat al acestui eveniment este:

C. acordarea de ajutor gratuit de specialitate famililor ce au nevoie de sustinere

D. anularea emotiilor negative dezvoltate in mod special de copii in preajma evenimentelor de viata negative – moartea unui parinte, divortul sau boala

E. asigurarea unui mediu perfect de intelegere si discutii, in care parintii sa integreze corect notiuni precum rolul cheilor comportamentale si cum pot fi utilizate acestea in timpul discutiilor delicate/deficile

F. familiarizarea tutorilor cu modul de explicare a plecarii din viata prezenta a cuiva foarte drag

Date de contact
0741101881
Email: ultrapsihologie@gmail.com

Psiholog Radu Leca invitat la TVR2

 

Keywords: workshop Radu Leca, discutii dificile, cabinet psihologic bucuresti