Psiholog Radu Leca

Pagina dedicata Psihologului Radu Leca.

Radu Leca este Psiholog din anul 2003, timp de 10 ani a studiat, cercetat, inteles si solutionat depresile, atacurile de panica si anxietatea. Anxietatea, atacurile de panica si depresile sunt principalele tulburari ale anilor 2000.

Incepand cu anul 2014: este psiholog clinician si realizeza evenimente educationale, pentru studenti, spectacole de psihologie si workshopuri, cu public.

O parte din evenimente sunt cu plata, altele sunt gratuite (si/sau transmise live pe facebook sau youtube, prin intermediul: www.ultrapsihologie.ro, www.intelligencepsy.eu).

Evenimentele ce le realizeaza Psiholog Radu Leca in anul 2018 sunt publicate aici: http://www.intelligencepsy.eu/events/workshops/

Psiholog Radu Leca

In ultimii 3 ani Psiholog Radu Leca a promovat sute de psihologi, zeci de clinici de psihologie si psihoterapie, sute de psihologi specialisti, psihoterapeuti, zeci de clinici de psihanaliza, sute de psihiatrii.

Psiholog Radu Leca a realizat urmatoarele proiecte, ce au strans peste 100.000 de romani:

  1.  www.ultrapsihologie.ro
  2.  www.intelligencepsy.eu
  3. Anunțuri evenimente PSIHOLOGIE
  4. Depresie, ANXIETATE si Atacuri de Panica. Discutii necenzurate
  5. Psihologie si UltraPsihologie. Promovare evenimente de psihologie
  6. CABINETE SI CLINICI DE PSIHOLOGIE. Oferte pentru Psihologi

Psihologul sustine trei comunitati speciale ce aduna impreuna jumatate de milion de femei:

7.  Clubul Mamicilor

8. Qbebe

9. Ce se intampla, Doctore?

In ultimii 3 ani a aparut in televiziune in cadrul: Protv, TVRInternational, TVR2

Ca lider în cunoașterea psihologiei, IntelligencePsy.eu (impreuna cu Psiholog Radu Leca) ofera multe oportunități de a colabora si de a accesa în timp real linii strategice de business-network, de a învăța lucruri noi și de a crește profesional. Viata dvs profesionala poate incepe cu aceste urmatoare patru oportunitati:

Formare și dezvoltare profesională:
Obțineți un avantaj real și profesional în timp real cu seria noastră de instruire, care oferă cursuri “înveți cu acțiune” în persoană, predate de profesioniști reali. Alaturi de noi, cariera va crește organic. Toată lumea o sa va întrebe: cum ați făcut-o? Va fi alegerea dvs dacă le răspundeți sau nu.

Conferinţe:
Începând cu “Ieri”, informațiile sunt vitale și secrete. Persoanele pe care vi le prezint fac parte din două categorii principale: sunt în afara sistemului, sunt rebeli, sau conduc sistemul.
Aveți șansa de a vă întâlni, educa și dezvolta profesional alaturi de comunitatea și liderii in psihologie IntelligencePsy.eu, cercetători și cadre universitare.

Evenimente online:
IntelligencePsy.eu va propune evenimente online și reale extrem de interactive și recomandate pentru conferințe gratuite de inteligență, cu public, care includ nume de conducere în psihologie.
Principalele subiecte abordate sunt: ​​analiza comportamentală, psihologia clinică, depresia, anxietatea, atacurile de panică, psihozele, modificările comportamentale, tehnicile și soluțiile de prevenire a manipulării, tehnicile de interviu, tehnicile de interogatoriu, înțelegerea schimbărilor emoționale. Programele psy sunt dezvoltate exclusiv de Psiholog Radu Leca in cadrul IntelligencePsy.eu.

Trainingul corporativ:
Psiholog Radu Leca este gata să lucreze cu compania dvs. Sunt pregătit să furnizez programe și module de training personalizate și personalizate pentru a satisface nevoile și bugetul organizației dumneavoastră.

Întrebări? Contactați-ne la evenimente@intelligencepsy.eu

Cabinet Psihologic Bucuresti

Psiholog Radu Leca